elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’oficina de vivenda prioritza l’accés al lloguer a Morella

L’oficina de vivenda prioritza l’accés al lloguer a Morella
  • Compta amb una nova base de dades actualitzada amb més de 40 vivendes, cinc d’elles disponibles i s’espera que augmente

  • La web municipal compta amb un espai on trobar tota la informació sobre els serveis que presta l’oficina

  • També s’ocupa d’assessorar sobre l’Informe d’Avaluació de l’Edifici (IEE) per aquells de més de 50 anys i ajudes tèrmiques que es poden presentar actualment

L‘oficina de vivenda de Morella, recentment creada, ha posat en marxa les primeres iniciatives amb l’objectiu de millorar l’accés a l’habitatge i la tramitació d’ajudes que beneficien a les veïnes i veïns. Tota la informació sobre la nova plataforma es pot trobar dins de la pàgina web municipal a  https://www.morella.net/oficina-de-vivenda-de-morella/. A més, es pot contactar a través del telèfon 670 090 483 i el correu electrònic oficinavivenda@morella.net.

L’accés a l’habitatge de lloguer és una de les principals preocupacions i una de les primeres tasques que l’oficina de vivenda ha sigut actualitzar i millorar la informació que hi havia. Com a fruit d’este treball, en estos moments ja es compta amb una nova base de vivenda privada amb més de 40, de les quals cinc estan disponibles. A aquesta oferta caldria sumar també les que gestiona directament l’ajuntament com a apartaments turístics, els quals es poden destinar a vivenda segons les necessitats. Cal recordar que Morella lloguer serveix per a posar en comú a persones que busquen vivenda i aquelles que en tenen per a llogar. Així, qualsevol dels perfils es pot dirigir a https://www.morella.net/morella-lloguer/ i omplir el formulari adient a les necessitats.

D’altra banda i en l’apartat d’ajudes, ara és dona suport i assessorament en les consultes relacionades amb l’Informe d’Avaluació de l’Edifici (IEE) per a aquells que tenen més de 50 anys. A més, el personal tècnic també compta amb informació sobre ajudes d’eficiència tèrmica que actualment es poden gestionar. A més, des de l’oficina de vivenda es posaran en contacte amb professionals del sector per a facilitar la informació sobre les ajudes que es publiquen o novetats relacionades amb el sector.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “un dels problemes que tenim, tant a Morella com altres poblacions pròximes, és l’accés a la vivenda, per això esta oficina és molt important”. L’edil ha explicat que “fa uns dies que funciona i han atés diferents consultes, però sobretot han actualitzat la base de dades amb les vivendes que es poden llogar i aquelles que estan disponibles actualment” i ha afegit que “és una tasca que cal mantindre actualitzada i facilitar la tasca tant a les persones que disposen de vivendes per a llogar com per a les persones que busquen vivenda”. Finalment, Rhamsés ha remarcat que “una altra tasca molt important és la informació i gestió d’ajudes relacionades amb l’habitatge i que les veïnes i veïns de Morella es puguen beneficar del màxim nombre possible”.

Pujar