elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Hostal de Morella acull este dissabte la presentació del còmic “Miguel Ángel de la Guarda”

L’Hostal de Morella acull este dissabte la presentació del còmic “Miguel Ángel de la Guarda”
  • L’Hostal de Morella acull presentacions de llibres, exposicions i altres activitats culturals

MÉS FOTOS
L’Hostal de Morella acull este dissabte la presentació del còmic “Miguel Ángel de la Guarda” - (foto 2)

El Centre Cultural Juvenil Hostal de Morella acull diverses exposicions, com la de Víctor Navarro, “Arte factos“, i a partir del 27 de juny “El diari de Laia”, exposició de vinyetes del còmic d'una jove de la generació Z. A més, este dissabte té lloc la presentació del còmic “Miguel Ángel de la Guarda”, una història que, narrada en to de comèdia per a tota mena de lectors, escrita pel periodista i guionista Pablo Conde, i il·lustrada per l'artista gràfic Fran Periáñez, pot coneixer en este espai cultural.

La presentació tindrà lloc este dissabte dia 18 a les 12.30 hores en l'antic Hostal de Morella (carrer de Morella, 4), en el barri del Carme. L'acte estarà presentat per Rosa Rodríguez, periodista d'Antena 3, i comptarà amb Pablo Conde, autor del còmic, qui signarà exemplars després de la seua intervenció. L'esdeveniment, d'entrada lliure, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de València a través de la Regidoria de Joventut.

El còmic conta la història d'un home que acaba de ser desnonat i que enganya una anciana que viu sola per a poder instal·lar-se en el seu pis. Ho aconsegueix fent-la creure que ell és el seu àngel de la guarda, una mentida que li posarà en més d'un destret. “Amb esta premissa, i abordant altres problemes socials com l'estafa de les preferents, esta obra ens ofereix una divertida sàtira amb una lectura molt àgil i emocionant en la seua part final. Per cada exemplar venut, es dona una part a la iniciativa ‘Telèfon Daurat’ de l'ONG ‘Missatgers per la Pau’, un programa posat en marxa pel Pare Ángel per a oferir assistència a persones majors en situació de soledat. Este problema afecta especialment als majors i forma part de l'argument central de “’Miguel Ángel de la Guarda”.

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que “este centre està obert a les propostes culturals de la gent jove, des de presentacions de llibres fins a exposicions temporals de fotografia, pintura, escultura, il·lustracions, còmic, disseny o joieria”, perquè puguen exposar, presentar, donar-se a conéixer i difondre les seues obres i creacions”.

Exposicions

D'altra banda, la Fonda de Morella acull fins al 17 de juny l'exposició de Víctor Navarro, “Arte factos“, alumne de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València.
Del 27 de juny a 29 de juliol acull “El diari de Laia”, exposició de vinyetes del còmic d'una jove de la generació Z (identitat sexual, maduresa, o el passe a la vida adulta) a la ciutat de València, amb estètica mànega. Il·lustracions de Toni Caballero, text de Sergio Hernández.

Pujar