elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Morella demana continuar amb la màxima prudència i responsabilitat

L’Ajuntament de Morella demana continuar amb la màxima prudència i responsabilitat
  • La ciutat presenta actualment dos casos actius de COVID-19 i cal seguir amb les mesures per a garantir la salut de les persones

Morella manté la situació amb la COVID-19 estabilitzada i actualment hi ha dos casos positius segons les dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Però, davant del pont festiu de la constitució, des de l’Ajuntament de Morella es demana continuar amb la màxima prudència i responsabilitat per a mantindre la situació controlada enfront del coronavirus a la ciutat durant el mes de desembre.

Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha explicat que “el desembre és un mes especial, però cal mantindre la prudència, extremar les precaucions i seguir les indicacions d’aforament i reunions enfront de la covid-19. Hem de recordar que continuem en pandèmia i és cosa de totes i tots fer-ho bé”. Cal recordar que continuen les mesures de reducció d’aforament en els establiments i la limitació de grups, així com la resta de mesures de seguretat establertes per la Conselleria de Sanitat fins al 9 de desembre.

Rhamsés ha destacat que “la situació a la ciutat s’ha estabilitzat durant les últimes setmanes, enfront d’altres on la incidència era molt major” i ha recordat que “no hem d’abaixar la guàrdia i continuar amb les mesures de distància social, higiene de mans freqüent i ús correcte de la mascareta per a mantindre la situació controlada”. L’edil ha explicat que “en els dies festius que hi ha durant el mes de desembre, hem de ser conscients que no podem viure com si no passara res. Cal extremar la prudència, sobretot en aquestos dies del pont de desembre on pot haver-hi major afluència de gent a la ciutat, així com durant tot el mes, en el qual augmenten les reunions socials”. Finalment, Rhamsés ha insistit “a continuar amb la màxima responsabilitat i mantindre les bombolles de convivència com aconsellen les autoritats sanitàries”.

Pujar