elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les jornades Creadores de literatura i narració oral omplirà Morella de representacions i concerts

Les jornades Creadores de literatura i narració oral omplirà Morella de representacions i concerts
  • La primera activitat és el concert Cantando a los poetas del 27 per a públic adult el dilluns 4 de juliol

  • El dilluns i dimarts a les 21.30 hores, s’han programat narracions orals per a públic adult i el dimecres a les 19.00 hores per a públic familiar

Morella acull la setmana que ve les VII jornades de narració oral Creadores organitzades per l’Associació de Professionals de la Narració Oral a Espanya (AEDA). Aquestes contenen dues vessants. Una formativa amb l’Escola d’Estiu d’AEDA des del 4 fins al 8 de juliol i una altra oberta al públic amb concerts i actuacions que tindran lloc al Teatre Municipal. Aquesta segona comptarà amb espectacles els dies 4, 5 i 6 de juliol on, alguns d’ells van dirigits al públic familiar i altres al públic adult. Totes aquestes activitats tindran l’entrada lliure.

El dilluns 4 de juliol serà la primera de les actuacions amb el concert per a públic adult Cantando a los poetas del 27 a càrrec de Sheila Blanco a les 18.45 hores. El mateix dia a la nit, a les 21.30 hores, serà el torn de Pablo Albo amb La leyenda del avión que sobrevuela Cuenca y la de los siete cofres (y puede que otra), també per a públic adult. El dimarts 5 de juliol, Cristia Verbena interpretarà Invevitable a les 21.30 hores dirigida al públic adult. Finalment, Eugenia Manzanera oferirà Retahilando, una narració oral per a públic familiar a les 19.00 hores.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “ens alegra que AEDA realitze esta interessant activitat a Morella ne la seua setena edició i que oferiran activitats obertes al públic durant la setmana que ve” i ha aprofitat per a “animar a tots i totes a disfrutar de les narracions i concerts que tindran lloc al Teatre Municipal”. L’edil ha explicat que “Creadores també compta amb una part formativa on es realitzaran diferents tallers durant tota la setmana” i ha recordat que “està reconeguda pel Centre de Formació, Innovació i Recursos per al professorat (CEFIRE) com a activitat formativa per a tot el professorat del sistema educatiu valencià”.

Pujar