1 de desembre de 2020 1/12/20

A información pública el projecte per instal·lar una xarxa de gas al polígon industrial Les Casetes de Morella

A información pública el projecte per instal·lar una xarxa de gas al polígon industrial Les Casetes de Morella - (foto 1)
  • Es va publicar en el DOGV el passat divendres 2 d’octubre i hi ha 20 dies per consultar la documentació de la proposta realitzada per IberpropanoSA i poder fer al·legacions

  • Amb esta proposta es podria abastir de subministrament de gas a totes les empreses i instal·lacions de la zona industrial de Morella que ho necessiten

El passat divendres 2 d’octubre el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publicava la ‘Informació pública de la sol·licitud d’autorització administrativa prèvia d’instal·lació d’emmagatzematge i xarxa de distribució de gas liquat del petroli a granel en el polígon industrial ’Les Casetes’, del terme municipal de Morella.Expedient *CBREDE/2020/2/12.’

Es tracta d’una proposta que realitza l’empresa Iberpropano SA. Com podem veure en  la publicació oficial i en la documentació, es pretén dotar a tot el polígon industrial de gas propà. S’instal·laria un depòsit soterrat  de 50 m3 en una zona lliure del polígon i equip vaporitzador de capacitat 300 kg/h.

Posteriorment tindria lloc la xarxa de distribució que canalitzaria el subministrament de gas fins les empreses i instal·lacions que ho requerisquen.

El pressupost total estimat del projecte és de 93.505,44 € i com s’estableix hi ha vint dies, des de la publicació, per poder consultar la documentació i poder presentar al·legacions.

Des de l’Ajuntament de Morella, l’Alcalde Rhamsés Ripollés apunta que ‘és interessant poder dotar de més serveis i infraestructures la zona del polígon industrial de Morella i a més afavorir que algunes empreses interessades, ja ara, en esta font d’energia puguen ser més competitives’.

Pujar