23 de novembre de 2020 23/11/20

Èxit de la V Pujada vertical al Castell de Morella

Èxit de la V Pujada vertical al Castell de Morella - (foto 1)
  • 58 persones han participat en aquesta cursa que recorre Morella des de l'Hostal Nou fins a la plaça d'armes del Castell

  • Oscar González i Marta Noelia Lluch guanyen aquesta prova amb 240 metres de desnivell en 2 quilòmetres de distància

MÉS FOTOS
Èxit de la V Pujada vertical al Castell de Morella - (foto 2)

Morella ha celebrat avui la V edició de la Pujada vertical al Castell en la qual han participat 58 persones. Així, Oscar González, David Rabaza i Joan Monfort han arribat els primers al cim del Castell de Morella. Marta Noelia Lluch, Tamara Álbarez i Paula Segura han completat el podi de la categoria femenina. Finalment, José Rubio, Noel Pascual i Roberto Muñoz han sigut els campions de la categoria de veterans.

La regidora d'Esports, Lola Viñals, ha destacat que "la pujada al Castell de Morella s'ha convertit en una data marcada al calendari que creix cada any en participació". Així, Lola ha comentat que "es tracta d'una prova molt explosiva, ja que el desnivell és important a pesar del seu curt recorregut, un 12% de desnivell en tot el recorregut de la cursa". Finalment, l'edil ha volgut "agrair a Comunicacions dels Ports com a organitzadors la seua implicació en la realització de la cursa".

La Pujada vertical al Castell de Morella compta amb un recorregut de 2 quilòmetres des de l'Hostal Nou fins a la plaça d'armes, el punt més elevat de Morella. Així, el desnivell de la prova és de 240 metres amb la meta a 1070 metres d'alçada. La cursa ha estat tot un espectacle i, emmarcada en el patrimoni de Morella, recorre la principal costa de Morella fins a la Basílica Arxiprestal per a endinsar-se al castell, recorrent aquest per complet fins a la part més alta.

Pujar