28 de gener de 2020 28/1/20

Diputació aporta prop de 100.000 € per restaurar dues torres del Castell de Morella

Diputació aporta prop de 100.000 € per restaurar dues torres del Castell de Morella - (foto 1)

    La Diputació Provincial de Castelló, que presideix Javier Moliner, subvenciona amb prop de 100.000 euros l'obra per a la consolidació i restauració de la Torre Sant Francesc i Torre Pardala del Castell de Morella. Una aportació fonamental per a la conservació d'aquesta magnífica fortalesa històrica, que constitueix un gran reclam turístic a la nostra província.

    El cost total de l'obra rondarà els 790.000 euros, però la Unió Europea, a través dels fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional), que és un instrument financer de la Comissió Europea per al desenvolupament econòmic de les regions o comarques deprimides, com són les zones d'interior de la província de Castelló, aportarà 327.030 euros per a la materialització d'aquesta millora del Castell de Morella.

    El portaveu i regidor del PP de Morella, Miguel Ángel Querol, es va congratular per el suport de la Diputació que governa el PP està donant al municipi i al seu patrimoni històric. "Des del PP de Morella ens sentim molt orgullosos i agraïts per esta gran ajuda de la Diputació de Javier Moliner perquè el Castell de Morella seguisca sent un reclam turístic excepcional i mantinga la seua grandiositat". I va afegir Querol: "Qualsevol aportació perquè els morellans mantinguem en el millor estat nostre extraordinari patrimoni cultural és benvinguda". "El PP de Morella continuarà treballant dia a dia i lluitant perquè el nostre municipi siga un referent cultural a la província de Castelló i perquè tots els morellans ens mantinguem units en este sentit, orgullosos del nostre poble".

    Pujar