elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana baixar l'IVA a les sis perruqueries de Morella a les que el PSOE castiga

El PP demana baixar l'IVA a les sis perruqueries de Morella a les que el PSOE castiga
  • El PP presenta una iniciativa al ple per a exigir la rebaixa del 21% al 10% de l'IVA a un sector que ha asumit “moltes despeses per a prestar un servei òptim als seus clients”

  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “els salons de bellesa i les perruqueries no són un luxe, són bàsics i inclus vitals per a molts ciutadans que pateixen malalties”

La funció de les perruqueries i salons de bellesa que desenvolupen la seua activitat a Morella “no és cap luxe. És fonamental i en alguns casos fins i tot vital, especialment per a pacients que pateixen malalties o veïns que han patit algun tipus d'accident”. Així ho ha considerat Jesús *Lecha, portaveu del PP a Morella, qui ha registrat una iniciativa per al seu debat en el pròxim ple del dimecres 21 “amb l'objectiu de reclamar la baixada de l'IVA al 10% que el PSOE ha disparat a un injust 21%”.

Així ho ha considerat Jesús *Lecha, portaveu del PP a Morella, qui defensarà al sector en la pròxima sessió plenària “reclamant ingressos per a unes activitats que han hagut d'assumir despeses extraordinàries per a poder adaptar-se als protocols de seguretat provocats per la pandèmia del coronavirus”.

Aquest esforç extra “ha de veure's compensat per part del Govern d'Espanya a través d'una rebaixa de l'IVA que s'adapte a la realitat del sector”. A Morella, amb sis salons de perruqueria i estètica, “es gaudeix d'un servei òptim gràcies a l'esforç que cadascun dels negocis ha hagut d'assumir per a poder mantindre oberta una activitat que no és cap privilegi”.

No obstant això, “el PSOE sembla que ho entén com a tal castigant-los amb un impost del 21% que resulta desproporcionat i que exigim es retalle al 10%”. “Les despeses en material i recursos, la retallada de clients a l'interior de les perruqueries o l'adaptació d'horaris per a garantir el millor servei als veïns ha de ser atés per un PSOE que lamentablement ignora aquestes circumstàncies”. Per això, “des del PP reclamem a l'alcalde que atenga aquestes circumstàncies de negocis útils i bàsics per a la població i se sume a aquesta iniciativa que, en definitiva, desitja defensar i protegir els veïns de Morella”, ha declarat el regidor.

Pujar