elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continuen a Morella els treballs pel temporal de neu

Continuen a Morella els treballs pel temporal de neu
  • El sector ramader i agropecuari molt afectat, al sofrir importants desperfectes, animals morts i tenir molta dificultat d’accedir a les explotacions

MÉS FOTOS
Continuen a Morella els treballs pel temporal de neu - (foto 2)

El temporal de neu que ha tingut lloc a la nostra Ciutat i comarca està produint importants incidències i desperfectes, especialment per al sector ramader.

Tot el dispositiu continua treballant en la neteja de vials i atenent un  gran nombre d’incidències i diverses emergències, sent molt superior que en anteriors ocasions.

En el cas del sector ramader, des de l’ajuntament de Morella, ja s’ha traslladat a les distintes administracions  la necessitat d’un pla de suport i ajuda a les persones afectades, ja que estan sent moltes explotacions les que tenen importants desperfectes, pèrdues d’animals i el tindre que fer front a grans despeses per alliberar accessos. En els propers dies serà moment de fer una avaluació dels desperfectes ocasionats pel temporal.

En la jornada d’avui, pel que respecta al serveis educatius, ja s’han reobert tots, sense el servei de transport escolar. Per a la jornada de demà està previst que aquest ja puga funcionar.

També s’han continuant realitzant els serveis especials de trasllat d’aliments i altres necessitats als usuaris del centre de dia i servei de teleassistència. A la seua vegada s’està a l’espera de recuperar el servei de recollida d’escombraries.

Pel que fa a la circulació rodada s’ha establert un únic sentit d’entrada i eixida del cas urbà de Morella ja que la gran quantitat de neu acumulada fa impossible el creuament de vehicles així com el seu estacionament dintre del recinte emmurallat.

A la vegada, s’ha demanat a subdelegació del govern, suport i un pla especial de trànsit amb la Guàrdia Civil i la DGT per evitar problemes amb els accessos i la N232 per l’arribada de vehicles. Al respecte, es recorda la recomanació de no accedir a la ciutat, excepte veïns i si és estrictament necessari, per poder facilitar el treball de manteniment i emergències.

Per últim, l’alcalde de Morella reitera l’agraïment a tots els efectius de tots els serveis implicats  per la gran tasca i treball que estan realitzant davant d’un situació molt adversa.

Pujar