elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Wences Alós: “Volem donar a conèixer el nostre poble als turistes que vénen a les platges de Moncofa”

Wences Alós: “Volem donar a conèixer el nostre poble als turistes que vénen a les platges de Moncofa”
Wences Alós: “Volem donar a conèixer el nostre poble als turistes que vénen a les platges de Moncofa”
  • L'alcalde del municipi castellonenc destaca els atractius turístics del casc urbà

El municipi castellonenc de Moncofa “torna a estar en la primera línia del turisme internacional” amb la seua volta a la Fira Internacional del Turisme de Fitur.

Així ho ha assenyalat l'alcalde de la població, Wences Alós, que ha destacat “la qualitat de les platges i l'aigua” que banya el municipi costaner.

A més, ha destacat la gran quantitat d'activitats que dinamitzen el municipi des de Pasqua a setembre, amb fires temàtiques, ‘bous al carrer’, festes patronals o les seues festes patronals.

Enguany, com a novetat, Moncofa ha presentat el seu nou portal turístic adaptat, on es poden consultar rutes per la zona, planificar el viatge o realitzar una visita virtual 360º.

Ara, Moncofa vol fer un pas més ensenyant el nucli urbà a tots aquells turistes que estiuegen en la població cercant les seues platges.

“Volem aprofitar perquè tota aqueixa gent que baixa a les platges a l'estiu puge al poble també per a veure els seus atractius”, explica Alós, que recorda que Moncofa ha instal·lat en els últims anys panells turístics, ha inaugurat el museu d'història i etnologia i ha restaurat monuments com la muralla, la necròpoli o el portal de Nules.

Pujar