19 de setembre de 2020 19/9/20

Els Reis han arrivat a la biblioteca

Els Reis han arrivat a la biblioteca - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els Reis han arrivat a la biblioteca - (foto 2)
  Els Reis han arrivat a la biblioteca - (foto 3)
  Els Reis han arrivat a la biblioteca - (foto 4)

  Els Reis d´Orient ens han deixat aquest 2018 una renovació del mobiliari de la biblioteca.Des d´aquest mes de gener, la biblioteca de Moncofa compta amb nou mobiliari per als usuaris, tant en la zona de la bebeteca com en la zona juvenil.
  En la part dels més menuts s´han adquirit seients amb forma animada, 4 maxi pufs, 1 silló convertible,1 moble racó de lectura per a que els més xicotets puguen llegir d´una manera animada,tapissos mossaics, prestageries,etc.

  En la zona juvenil comptarem amb més mòduls de prestageries per a la col.locació de les novetats adquirides durant aquest any i per a les que tindrem per a aquest 2018, nous revisters , 1 carro porta-llibres, 1 moble per als còmics, etc.
  Des de la regidoria d´educació i cultura s´han imvertit 12000€ per a l´ adquissició d´aquest nou mobiliari, lo cual permetra consultar als usuaris un exposar un major nombre de llibres.

  Per la Regidora del área, Ana Gracia, "la apertura de la biblioteca va significar un gran pas endavant per la nostra població i amb esta nova adquisició de mobiliari anem a aconseguir ampliar de forma significativa el serveis als nostres veins."
  Per altra banda també s´ha renovat part del fons bibliogràfic, s´han donat de baixa exemplars deteriorats o desfassats i s´han incorporat nous exemplars de noves editorials.

  Pujar