20 de novembre de 2019 20/11/19

Recuperació i dinamització de les zones verdes de Moncofa

Recuperació i dinamització de les zones verdes de Moncofa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Recuperació i dinamització de les zones verdes de Moncofa - (foto 2)
  Recuperació i dinamització de les zones verdes de Moncofa - (foto 3)
  Recuperació i dinamització de les zones verdes de Moncofa - (foto 4)

  Durant el present mes de novembre, l'Ajuntament de Moncofa a través de la Regidoria de Medi Ambient, continua amb la renovació de l'arbrat en diferents zones verdes del municipi amb noves plantacions d'arbres.

  Destaca la nova plantació en el bulevard de Palafangues, que comunica el nucli urbà amb la zona marítima i que permetrà crear grans zones d'ombra, ja que actualment aquesta zona compta amb poca vegetació.

  El treball de plantació s'està realitzat per part de l'alumnat del taller Et Formem. Programa mixt d'ocupació i formació, destinat a persones amb dificultats d'inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, que té com a objectiu millorar, qualificar i facilitar la inserció laboral i social dels participants mitjançant la realització d'obres i serveis d'utilitat pública o interés social.

  Segons el regidor de Medi Ambient, Pedro Sales, "dins del pla de recuperació i dinamització de les zones verdes, oblidades en els últims anys, s'està procedint a noves plantacions i renovacions d'arbrat per a la creació d'amplis espais d'ombra. Aquestes zones es convertiran en espais més atractius i referents per a la nostra població."

  L'Ajuntament de Moncofa, en els últims anys, està invertint en la renovació de parcs, instal·lant nous elements infantils, aparells biosaludables, fonts, etc., treballant en el desenvolupament per a zones destinades al gaudi dels nostres veïns que s'havien degradat de forma important per la falta de manteniment.

  ocultar
  Recuperació i dinamització de les zones verdes de Moncofa
  Pujar