elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa repartirà màscares homologades a les famílies en risc d'exclusió social

Moncofa reparteix mascaretes
Moncofa reparteix mascaretes
  • L'Ajuntament ja ha realitzat diversos lliuraments de màscares als veïns des de l'inici de la pandèmia

Si durant les primeres setmanes de la pandèmia, l'Ajuntament de Moncofa va repartir 14.000 màscares, una quirúrgica i una KN95 per habitant, 1.000 FFP2 a l'eixida del municipi per a protegir als veïns que eixien a treballar i als establiments del municipi, ara torna a reforçar la prevenció anticovid amb el repartiment de màscares homologades a les famílies en risc d'exclusió social.

El lliurament es farà els dies 26 i 27 d'octubre, coincidint amb el repartiment de menjar del Banc d'Aliments, amb l'objectiu de dotar dels màxims recursos a la població per a afrontar la crisi sanitària generada pel covid-19.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, assegurat que “treballem a eixir davant d'aquesta greu situació, no ens deixarem a ningú pel camí, eixirem junts d'aquesta crisi i continuarem ajudant a tots els veïns, especialment els que compten amb més dificultats econòmiques per a comprar el material bàsic de protecció”.

La regidor de Serveis Socials i Dependència, Mª Teresa Alemany Rios, ha explicat per la seua part que “estem bolcant els nostres recursos en la prevenció, atenent a tots els col·lectius més vulnerables del nostre municipi per a ajudar a junts eixir davant d'aquesta situació amb la mínima afecció possible. Per això, a totes les famílies que vinguen a arreplegar els seus aliments els lliurarem aquestes màscares homologades”.

Pujar