elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa reforça el servei a domicili amb la incorporació de dues noves treballadores socials

Moncofa reforça el servei a domicili amb la incorporació de dues noves treballadores socials
  • L'Ajuntament ha reobert la Unitat de Respir Familiar i ha realitzat, de manera prèvia, test a treballadors i usuaris

MÉS FOTOS
Moncofa reforça el servei a domicili amb la incorporació de dues noves treballadores socials - (foto 2)

L'Ajuntament de Moncofa ha reforçat, amb la incorporació de dues treballadores socials més, el servei a domicili. D'aquesta manera, aquest servei amplia el personal de 2 a 4 treballadors per a “millorar els serveis a les persones més necessitades, especialment en aquesta època en què la pandèmia està colpejant a la nostra societat”. Així ho explica la regidor de Serveis Socials, María Teresa Alemany.

Així mateix, aquest consistori castellonenc ha reobert avui la Unitat de Respir Familiar i com a mesura de prevenció ha realitzat test a treballadors i usuaris perquè aquest servei poguera reprendre's amb totes les garanties de salut.

Cal assenyalar que la Unitat de Respir va tancar les seues portes amb l'inici de la pandèmia i set mesos després el consistori aposta per la seua reobertura implementant totes les mesures i protocols de prevenció per a garantir la seguretat dels usuaris perquè el prioritari, per a l'alcalde Wences Alós, és “mantenir els serveis actius amb totes les garanties de seguretat per a ajudar a les famílies en el seu dia a dia”.

Per a la seua posada en marxa s'han realitzat dos grups bambolla de sis usuaris cadascun. L'horari de la Unitat de Respir Familiar de Moncofa és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Pujar