elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FITUR 2023

Moncofa presenta en FITUR la seua renovada web turística més moderna i accessible

Moncofa presenta en FITUR la seua renovada web turística més moderna i accessible
  • Platges, naturalesa, la visita virtual de 360º, les festes o la gastronomia s'obrin al turista

MÉS FOTOS
Moncofa presenta en FITUR la seua renovada web turística més moderna i accessible - (foto 2)

L'Ajuntament de Moncofa ha presentat en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) el seu nou portal web www.moncofaturisme.com, un lloc adaptat a les noves tecnologies amb una visió més moderna i accessible amb el “objectiu d'estar més prop del consumidor final i dels clients potencials”, segons ha explicat l'alcalde, Wences Alós Valls, en la roda de premsa que s'ha realitzat en l'estand del Patronat Provincial de Turisme.

Aquest portal es podrà visitar des d'un tòtem en l'oficina de turisme per a donar un millor servei als turistes.

Amb això, Moncofa vol anar més enllà i ajuntar tots els seus recursos turístics en una pàgina web perquè “rebem molta gent però volem més”, segons Alós Valls.

Així, la web compta amb diversos directoris per a platges, naturalesa i rutes, què veure, planificar el viatge, una visita virtual 360é, festes i gastronomia, a més dels recursos amb els quals pot trobar-se el turista que decideix visitar Moncofa, un municipi amb activitats durant tot l'any com les festes, entre les quals destaca el desembarcament de Santa María Magdalena, festa d'interés turístic provincial.

El nou portal turístic ha sigut desenvolupat seguint les últimes tendències de noves tecnologies de la informació i permet des d'una àmplia pàgina principal diferents accessos a gran part dels seus continguts. Per a això s'ha dissenyat una imatge moderna.

Una de les novetats és que permet al turista i als ciutadans aportar suggeriments i integrar-se en la gestió turística de Moncofa.

El projecte ha sigut desenvolupat per l'empresa Lookish Spain.

Moncofa: mil i una oportunitats

Moncofa destaca per les seues platges paradisíaques, els seus monuments històrics com l'ermita  de Santa María Magdalena; els museus i sales d'exposicions com el Museu d’Història i Etnologia; els paratges d'interés com la platja naturista de Beniesma i la platja canina del Belcaire, a més de la sendera blava, àmplies zones verdes, llocs de descans, àrees renaturalitzades amb interpretació de les espècies, zona de pícnic i jocs o l'hàbitat  protegit de tortuga d'estany.

A més és una localitat per a gaudir en família, gràcies a la seua constant oferta lúdic-cultural o el seu ric patrimoni com l'acabada de restaurar Murà, una muralla d'origen medieval, o el Museu d’Història i Etnologia.

Pujar