elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa organitza un mercat solidari amb desfilada de gossos en adopció

Moncofa organitza un mercat solidari amb desfilada de gossos en adopció
  • Organitzat per l'associació Gossos sense Sostre, serà una jornada lúdica i solidària amb desfilades de gossos en adopció

Moncofa celebrarà el primer Mercat Solidari el pròxim diumenge dia 11 amb un complet programa d'activitats organitzades per l'associació Gossos sense Sostre i amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'esdeveniment unirà activitats lúdiques, infantils i solidàries, amb diverses desfilades de gossos en adopció. Una jornada que tindrà lloc en la plaça de la Constitució, en ple centre de Moncofa durant tot el dia.

La programació començarà a les 10.00 hores amb la inauguració i benvinguda a les associacions, amb una xocolatada solidària. Posteriorment, tindrà lloc un taller de pintar sabatilles contra la violència de gènere i recollida d'aliments a favor del Banc d'Aliments de Castelló, amb barra solidària.

Durant tot el matí, de 10.30 a 13.30 hores es duran a terme diversos tallers infantils de pintacares, jocs i manualitats nadalenques. I a les 12.00 hores tindrà lloc la primera desfilada de gossos en adopció. La segona desfilada serà a les 16.30 hores. El dinar solidari i els tallers infantils vespertins completaran el dia fins a les 18.00 hores, quan començarà el tardeo amb l'actuació de Joel i Manuelis.

Una oportunitat de celebrar la proximitat de les festes nadalenques de manera solidària.

Pujar