9 d’abril de 2020 9/4/20

Moncofa inicia la redacció del projecte de les obres del col.legi Avel.li Corma

Moncofa inicia la redacció del projecte de  les obres del col.legi  Avel.li Corma - (foto 1)
  • L´ adjudicació del projecto s´ha vist retrasada per haver una baixa temerària

A finals del mes de febrer l´empresa UTE Lourdes García & Asociados va signar el contracte de la redacció del projecte de les 2 aules d´infantil i el canvi de coberta.

Després d´un llarg procés administratiu, necessari per a la transparència de totes les obres realitzades per l´Ajuntament, s´ha pogut signar  el contracte amb l´empresa que farà el primer projecte d´Edificant de Moncofa. A més  a més,el tràmit de l’adjudicació de la redacció del projecte es va vore retrasadaa al produirxe una baixa temerària en el procés de licitació.

Un projecte que consta de la construcción de 2 aules noves per a infantil i el canvi de tota la coberta del col.legi, degut als problemes de filtració d´aigua  que ha tingut des de fa temps.

El termini per a l’el·laboració del projecte és de 3 mesos, passant després a la fase de supervisió i posterior aprovació. Una vegada aprovat el projecte l´Ajuntament procedirà a la licitació de les obres prevista per a l´últim trimestre del 2020, on totes les empreses interessades podran presentar-se a aquesta licitació.

Segons paraules de la regidora d´educació Ana Gracia Vilalta “ Estem treballant en aquest projecte d´Edificant tant necessari pal nostre centre i pal nostre alumnat, ja que Moncofa sols compta amb  un centre d´estudis de primària on la matrícula està oberta tot l´any.Un centre que a dia d´avui es veu amb molta necessitat de tindre més aules per a poder garantir una educació d´excel.lència “.

Pujar