1 de desembre de 2020 1/12/20

Moncofa entrega el projecte d'ampliació del CEIP Avel·lí Corma a Conselleria

Moncofa entrega el projecte d'ampliació del CEIP Avel·lí Corma a Conselleria - (foto 1)
  • Conselleria haurà d'iniciar les obres per a tindre-les preparades en setembre de 2018

  • L'ampliació consisteix en dos aules de primària i dos magatzems menuts

L'Ajuntament de Moncofa va entregar la setmana passada el projecte d'ampliació del col·legi Avel·lí Corma de la localitat. El projecte firmat per l'arquitecte municipal el passat 17 de gener es va remetre seguidament a la Conselleria d'Educació i comprén dos aules i dos magatzems menuts. Estes aules serien per a alumnes de primària i n'urgeix la construcció abans de l'inici del curs 2018-2019.

A mitjans de l'any passat en una reunió que es va mantindre entre l'alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, i el director territorial d'Educació, Robert Roig Marzà, es va acordar que l'Ajuntament realitzaria el projecte per a així facilitar l'ampliació durant l'estiu del 2018.

Segons Wences Alós, "la Conselleria ens va demanar ajuda per a poder arribar a tindre les aules abans de l'inici del curs 2018-2019 i l'Ajuntament ens vam posar mans en l'obra sense dubtar-ho. Encara que es tracta d'una competència de la Conselleria els xiquets de la localitat són els primers i els tècnics municipals han donat prioritat a aquest projecte".

El projecte està valorat en 124.000 euros i té un termini d'execució de tres mesos i l'Ajuntament espera que Conselleria complisca els terminis establits.

"L'Ajuntament de Moncofa s'està bolcant en el col·legi públic i l'educació dels xiquets de la localitat assumint tasques pes les quals no té competències ni transferències econòmiques però no ens importa ja que sempre és millor que les realitze l'Ajuntament que es queden pendents", assegura l'alcalde.

Pujar