9 d’abril de 2020 9/4/20

Moncofa rep la donació de guants i mascaretes d´una clínica dental

Moncofa rep la donació de guants i mascaretes d´una clínica dental - (foto 1)
  • La clínica Patrícia López ha entregat el material que es destinarà a Policia Local, la Brigada Municipal, Protecció Civil i Serveis Socials

L'Ajuntament de Moncofa ha rebut una donació de guants i mascaretes per part de la clínica dental Patrícia López de la Vall d´ Uixó. Part d'aquest material serà utilitzat per la Policia Local, la Brigada Municipal, Protecció Civil i Serveis Socials, també als efectius de la Guàrdia Civil de Moncofa, tots ells personal que manté contacte amb possibles fonts de contagi. Es tracta de material molt valuós per a aquests efectius, ja que un dels problemes més importants en aquesta crisi té a veure amb l'escassetat d'aquest material.

Cal tindre en compte que gestos solidaris com aquest so fonamentals per a combatre aquesta crisi sanitària provocada pel coronavirus. És per això que l'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha agraït “a la clínica dental Patrícia López el gest solidari que ha tingut amb el municipi de Moncofa. Farem arribar el material al personal que necessitarà aquestes mascaretes i guants”.

La donació s'ha realitzat hui dilluns a les portes de l'Ajuntament, amb la presència de l'alcalde, el primer tient de alcalde i el cap de la Policia Local.

Tots els recursos activats per a fer front al coronavirus

L'Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli paquet de mesures especials per a reduir en la mesura que siga possible l'expansió del COVID19 i garantir la millor prestació de serveis als seus veïns. Aquestes iniciatives abasten a diferents àmbits de les seues competències, des del teletreball per als funcionaris, a la compra i lliurament a domicili de productes de primera necessitat per als col·lectius més vulnerables al pagament de proveïdors.

Alós Valls ha recordat que “el treball no cessa, estem posant tots els nostres recursos al servei d'aquesta situació perquè com més prompte millor tots puguem tornar a la normalitat”. És per això que l'alcalde ha aprofitat també per a “agrair a totes les persones que treballen en primera línia dels serveis a la ciutadania l'esforç que estan fent aquests dies, el seu compromís ens dóna alé i confiança”.

Així, l'Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli dispositiu de teletreball per al seu personal, manté reforçats els serveis de Policia, el Servei d'Atenció Domiciliària, els Serveis Socials i l'atenció al públic via telefònica en el 964 580 421 2201 de 10.00 a 13.00 hores. El servei de compra i lliurament a domicili d'aliments bàsics i medicaments per a persones especialment vulnerables és una altra de les iniciatives que ha activat l'Ajuntament de Moncofa, que també ha procedit al pagament a proveïdors “per a ajudar a les empreses i autònoms que treballen amb l'Ajuntament a pal·liar en la mesura de les nostres possibilitats la complicada situació a la qual s'enfronten”.

Pujar