elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa acull el concurs provincial de silvestrisme després de la negativa de la Vall a cedir la pista d'atletisme

Moncofa acull el concurs provincial de silvestrisme després de la negativa de la Vall a cedir la pista d'atletisme
  • Els clubs organitzadors asseguren que la regidora d'Esports els demanava 10 euros per cada participant

La Vall d'Uixó tenia previst acollir aquest cap de setmana el quart concurs provincial de silvestrismo lliure. Després de les tres primeres proves celebrades a L'Alcora, Nules i Almenara, els clubs valleros, El Baladre, Silvestrista la Vall i Valldeuxense, havien planificat la celebració d'aquesta quarta prova puntuable per al certamen autonòmic en la pista d'atletisme Vicente Arzo de la Vall d'Uixó, lloc que històricament ha acollit aquest tipus de concursos.

No obstant això, fonts de l'organització asseguren que “la regidor d'Esports ens ha dit que la pista d'atletisme no és per a realitzar concursos d'ocells” i “ens va dir que per a utilitzar la pista d'atletisme hem de pagar 10 euros per cada aficionat que entre”.

Davant aquesta situació, els organitzadors es van posar en contacte amb l'Ajuntament de Moncofa que els va donar autorització i el concurs se celebrarà el diumenge 13 de març en els camps de futbol de la localitat.

“Hi ha ajuntaments que ens reben amb els braços oberts i altres que ens tanquen les portes en els nassos”, asseguren.

Elperiodic.com s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament de la Vall d'Uixó per a contrastar la informació rebuda per part dels organitzadors, però fins al moment no hem rebut resposta.

MÉS FOTOS
Moncofa acull el concurs provincial de silvestrisme després de la negativa de la Vall a cedir la pista d'atletisme - (foto 2)
Moncofa acull el concurs provincial de silvestrisme després de la negativa de la Vall a cedir la pista d'atletisme - (foto 3)
Pujar