19 de gener de 2021 19/1/21

L’escola entrega els xecs solidaris

L’escola entrega els xecs solidaris - (foto 1)

  Per segon any consecutiu, l’escola ha organitzat la II Marxa solidària. Una marxa que té com a finalitat recaptar diners per a destinar-los a les famílies més necessitades de Moncofa. Com cada any esta marxa és possible gràcies a tot l’alumnat del centre, a les famílies, a l’AMPA, a l’associació de jubilats i a la SUM Sta. Cecília de Moncofa. Cada participant ha aportat 1€ i s’ha entregat a canvi un dorsal per a poder  participar en la marxa.

  Tots els diners recaptats (enguany han sigut 750 euros) van destinats a famílies necessitades del municipi amb l’únic requisit que tinguen xiquets en edat escolar. Els diners es distribueixen amb xecs per import de 10 € i 20 €, i sols es poden canviar per aliments de primera necessitat.

  El dimecres 19 de febrer la directora, Mariví Espinós, va fer l’entrega d’estos xecs a les regidores d’Educació i Serveis Socials.

  Segons declaracions de la regidora d’Educació, Ana Gracia: “Des de l’Ajuntament de Moncofa volem donar les gràcies al CEIP Científic Avel·lí Corma i a totes les famílies que han participat en la II Marxa solidària de l’escola.”

  Des de la Regidoria de Serveis Socials es farà el repartiment dels xecs en els pròxims dies.

  La regidora de Serveis Socials, Maria Teresa Alemany, manifesta “que es tracta d’una iniciativa molt generosa que només busca ajudar els xiquets més necessitats del poble.”

  Pujar