elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FITUR 2021

Moncofa presenta en Fitur el nou tour virtual 360º

Moncofa presenta en Fitur el nou tour virtual 360º
  • Els visitants podran endinsar-se més en aquesta localitat castellonenca amb imatges de dron i ulleres de realitat virtual

MÉS FOTOS
Moncofa presenta en Fitur el nou tour virtual 360º - (foto 2)
Moncofa presenta en Fitur el nou tour virtual 360º - (foto 3)
Moncofa presenta en Fitur el nou tour virtual 360º - (foto 4)
Moncofa presenta en Fitur el nou tour virtual 360º - (foto 5)

Moncofa presentarà en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) el nou tour virtual 360è i es posiciona com un de les destinacions intel·ligents de la Comunitat Valenciana. D'aquesta manera l'Ajuntament de Moncofa, a través de la regidoria de Turisme, s'adapta a les noves tecnologies per a oferir tota la seua oferta turística.

Moncofa Tour Virtual 360è pretén millorar el coneixement dels diferents espais turístics amb la seua interpretació i continguts en diferents idiomes a través de plataformes tecnològiques. La millora de les visualitzacions dels llocs d'interès i les alternatives d'oci, naturalesa, rutes i patrimoni contribuiran a la promoció i dinamització turística de la localitat, facilitant la geolocalització visual i accessibilitat als diferents recursos turístics de la localitat, donant la possibilitat de conèixer espais emblemàtics com els antics depòsits subterranis d'aigua.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós, ha assenyalat que Moncofa Tour Virtual 360è “és una manera de donar un nou impuls al nostre propi coneixement i incitar que els milers de turistes i visitants tinguen una consciència dels valors de patrimoni i espais naturals de la localitat”.

Imatges amb dron i realitat virtual

El tour virtual ja aquesta disponible en els websites de l'Ajuntament de Moncofa i a través d'imatges de dron en www.moncofaturisme.com, també consta d'una ulleres de realitat virtual VR, que estaran disponibles per al seu ús en la Tourist Info Moncofa i facilitar al fet que persones amb discapacitat o mobilitat reduïda puguen visitar espais rurals o de difícil accés.

La regidor de Turisme, Lola Alós, ha explicat que "per a les persones que per discapacitat o falta de mobilitat no poden accedir a molts llocs del municipi, els proporcionarem durant la temporada estival unes ulleres VR a 360è, amb el propòsit de produir una immersió total dins dels espais que la persona pretenga visitar i fer un pas més en la inclusivitat de les persones amb discapacitat”.

Una APP mòbil

El tour virtual consta d'una APP de 360è disponible a través de Lookish Spain que es podrà instal·lar en qualsevol telèfon intel·ligent amb els dispositius d'Android o Apple, perquè qualsevol usuari puga gaudir de les visites turístiques des de qualsevol lloc, també consta d'un marc digital per a la seua descàrrega disponible en la Tourist Info. Segons el tècnic de turisme, Francisco Peixó, “analitzant la diversitat d'espais que es poden conèixer en el nostre municipi, hem segmentat l'APP en diversos apartats com a platges, cultura i patrimoni, naturalesa, rutes urbanes, instal·lacions esportives o punts d'interès i d'aquesta manera simplificar la vista general de l'APP i les diferents temàtiques a visitar”.

Pujar