27 d’octubre de 2020 27/10/20

La regidoria de Medi Ambient posa en marxa un ecoparc mòbil

    El regidor de Medi ambient de Montcada per part d'EUPV-ACORD CIUTADÀ, Vicent Conejero, junt amb la tècnica de medi ambient plantegen açò com una mesura més en els esforços realitzats des de la seua àrea per millorar la situació mediambiental del municipi.

    Este ecoparc mòbil de l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (Emtre) té com a objectiu donar l'oportunitat als ciutadans la possibilitat de depositar aquells residus especials de què no poden desfer-se en els contenidors convencionals, com poden ser mòbils, piles, olis...

    L'Ecoparc se situarà davant del mercat municipal els dies 15, 16 i 17 de març, tenint horari tan de matí com de vesprades, tenint a més cost zero per a l'Ajuntament. Tots els veïns de l'àrea metropolitana de València paguen junt amb el rebut de l'aigua una taxa TAMER que és amb el que se sufraga el cost dels servicis d'ecoparcs fixos i mòbils, per la qual cosa no hi ha cost cap per al municipi.

    Aquesta mesura s'emmarca dins de la visió ecològica que vol donar el regidor d'EUPV- ACORD CIUTADÀ a les polítiques públiques de l'Ajuntament, reforçada gràcies a la contractació de la tècnica de medi ambient.

    Pujar