Castellano

Cs Montcada denuncia la permuta que obliga el municipi a quedar-se amb un agent local menys

Cs Montcada denuncia la permuta que obliga el municipi a quedar-se amb un agent local menys
  • Gimeno critica que l'equip de govern sabia que l'agent nou podia accedir en qualsevol moment a la jubilació anticipada i manifesta que “els únics que perden són els veïns de Montcada”

Ciutadans (Cs) Montcada ha denunciat la permuta aprovada el mes passat per l'equip de govern local en la qual obliga el municipi a quedar-se amb una gent local menys. “El canvi entre agents obliga al fet que un agent jove amb l'oposició aprovada, cosa que significa que puga portar l'arma i per tant donar més seguretat al municipi, s'haja canviat per un agent amb més de 37 anys de servei i amb 60 anys, que una vegada acceptada la permuta i abans d'incorporar-se, a la plantilla de policia local de Montcada, s'ha jubilat, deixant a la localitat amb una plaça menys d'agent local”, ha explicat el portaveu de la formació a Montcada, Jesús Gimeno qui ha manifestat que “amb fets així s'ha demostrat la falta de visió del govern local”.

L'edil de la formació ha criticat que “l'equip de govern era coneixedor d'això i encara així accepte la permuta, els únics que perden són els veïns de Montcada”. “Els pressupostos compten amb una plantilla de 40 agents, però molts d'ells estan de baixa, en comissions de servei o simplement estan vacants les places”, ha explicat l'edil.

A més, Gimeno ha afegit que “aquests canvis són mers interessos” i “tenen un efecte negatiu per al municipi que queda amb una plantilla reduïda d'agents locals amb l'oposició aprovada i per tant que puguen portar arma i fa que Montcada no tinga la vigilància i la protecció que mereix”.

Pujar