Castellano

Montcada rep 167.783€ de la Conselleria d’Economia per a la creació d’ocupació i per a contractar personal

  • Gonzalvo: "Esta quantia servirà per introduir als joves del municipi al mercat laboral, dotant-los d’experiència professional, i per combatre l’atur al nostre municipi"

L’Ajuntament de Montcada rebrà 167.783€ de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per diversos programes d’ocupació i de foment de treball. Així ho ha anunciat el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Montcada, Álvaro Gonzalvo, qui s’ha felicitat per la concessió d’estes subvencions de les quals es beneficiaran els veïns desocupats del municipi.

“La nostra ciutat serà beneficiària de dues ajudes del Labora, el servei valencià d’Ocupació i Formació, abans nomenat SERVEF. Per una part, el programa EMPUJU per una quantia de 65.783€, que servirà perquè l’ajuntament contracte a persones joves desocupades menors de 30 anys. Per altra part, el programa EXPLUS, del que el nostre municipi rebrà 102.000€ per a la contractació de veïns majors de 30 anys que es troben sense feina i que figuren com a demandants d'ocupació al LABORA”, ha explicat el regidor Álvaro Gonzalvo.

La suma d’estes quanties ascendeixen a 102.000€ que disposarà íntegrament l’Ajuntament de Montcada per a la contractació de personal. “Des de Compromís Montcada valorem molt positivament els esforços de la Conselleria d’Economia, liderada per Rafa Climent, per combatre l’atur a la nostra localitat, especialment l’atur juvenil, i per dotar de personal als diferents ajuntaments. Enfront d’una gestió nefasta de l’equip de govern municipal en matèria de personal, els governs amb Compromís demostren la seua preocupació per crear ocupació i combatre l’atur“, ha sentenciat Gonzalvo.

Pujar