Castellano

Cs Moncada posa en marxa la campanya “Un café per un joguet”

Cs Moncada posa en marxa la campanya “Un café per un joguet”
  • Gimeno: “Estem satisfets amb la recollida d'aquest cap de setmana; esperem que els dies 23 i 2 també siguen fructífers”

MÉS FOTOS
Cs Moncada posa en marxa la campanya “Un café per un joguet” - (foto 2)

Ciutadans (Cs) Moncada ha posat en marxa la campanya ‘Un Café per un joguet’ amb la qual “esperem recollir molts joguets per als xiquets i xiquetes que més el necessiten”, ha explicat el portaveu de la formació liberal, Jesús Gimeno.

“Es tracta d'aportar el nostre granet d'arena perquè cap menor en situació vulnerable es quede sense el seu regal i la màgia arribe a totes les famílies”, ha subratllat Gimeno, qui “s'ha mostrat molt satisfet amb la recollida d'ahir en l'avinguda de la Mediterrània”.

Segons ha informat el regidor del partit taronja, “Cs tornarà a recollir joguets el dia 23 a la porta del mercat municipal i el dia 2, de nou, en la Mediterrània”. “Segur que la solidaritat dels moncadins continua destacant aquests dies”, ha declarat.

A més, ha concretat, “hem volgut fer una campanya diferent de les tradicionals recollides de joguets i oferim un café o un xocolate a canvi”. “Pot ser un bon moment també per a felicitar el Nadal als nostres veïns i veïnes; per correu, ho farem enviant una postal nadalenca, que hem preparat amb molta il·lusió i en la qual desitgem el millor per a Moncada i tots els moncadins”, ha avançat.

Pujar