Castellano

Cs Moncada denuncia la pèrdua de 94.000 euros més en subvencions d'Igualtat en tan sols un mes

Cs Moncada denuncia la pèrdua de 94.000 euros més en subvencions d'Igualtat en tan sols un mes
  • Gimeno: “Enguany se superen els 300.000 euros en pèrdues; hem preguntat fins a tres ocasions per elles i no ens han contestat”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha denunciat “la pèrdua de 94.000 euros en subvencions en Igualtat i Polítiques Inclusives el mes de desembre per no gestionar-les”. “És un degoteig gradual de pèrdues que ja suma, que sapiem, més de 300.000 euros”, ha criticat.

En aquest sentit, ha explicat, “Cs ha demanat per diferents registres, al maig, agost i desembre, que es detalle quantes subvencions s'han perdut des de 2019 i quants diners suposa cadascuna d'elles”. No obstant això, ha destacat el regidor de la formació liberal, “el govern socialista no contesta”.

Per a Gimeno, “queden patent dues actuacions molt greus per part d'aquest govern”. En primer lloc, ha esgrimit, “la desídia constant, que aquesta vegada perjudica els més vulnerables, dones, majors o discapacitats, per als quals la Generalitat dona diners i l'Ajuntament el perd perquè no fa els deures”.

En segon lloc, ha argumentat, “la falta de transparència”. “No sols ho fa malament, sinó que tracta d'ocultar-ho”, ha assegurat Gimeno, qui ha defensat “el dret de tots els moncadins a saber quant diners ha perdut Moncada per la deixadesa d'Orts i el seu govern”.

Pujar