Castellano

Cs Moncada denuncia la falta de manteniment en el barri de les Torres

  • Martínez: “Encara que aquests veïns paguen els seus impostos com la resta, estan netejant els seus carrers perquè l'ajuntament porta mig any sense fer-lo”

La regidora de Ciutadans (Cs) Moncada María José Martínez ha denunciat “la falta de manteniment en el barri de les Torres”. “Segons les queixes que ens han transmés els veïns, fa sis mesos que no passa un escombrariaire per allí”, ha destacat.

“No pot ser que aquests veïns, que paguen els seus impostos com la resta, hagen de netejar-se els carrers ells mateixos”, ha esgrimit, al mateix temps que ha subratllat que “el problema no és només de neteja sinó també de manteniment en general”. “Fa nou mesos un camió va trencar un fanal i encara està sense reposar”, ha assegurat.

Per tot això, Martínez ha demanat que “l'ajuntament no oblide als veïns del barri de les Torres”. “És urgent netejar i mantindre el barri de les Torres d'una manera contínua”, ha defensat l’edila de la formació taronja, qui ha explicat que “encara que la falta de neteja és un problema generalitzat en tota Moncada, això d'aquest barri el supera”.

 

Pujar