19 de gener de 2021 19/1/21

Cs Moncada critica que l'Ajuntament arxive denúncies de la policia per no tramitar-se en termini

Cs Moncada critica que l'Ajuntament arxive denúncies de la policia per no tramitar-se en termini - (foto 1)
  • Gimeno titlla Moncada de “ciutat sense llei” perquè “en una sola Junta de Govern es van arxivar 15 denúncies per estar caducades”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha criticat que “l'Ajuntament arxive denúncies de la policia per no tramitar-se en termini”. “És irresponsable que s'arxiven, en una sola Junta de Govern, 15 denúncies realitzades per l'autoritat perquè han caducat”, ha lamentat.

Per a Gimeno “amb aquesta inacció se li està dient al delinqüent o al *incívico que a Moncada pots fer el que vulgues, que no passa res”. “Així, el govern socialista converteix a Moncada en ciutat sense llei”, ha destacat, al mateix temps que ha recordat que “al gener, la UCO es va emportar 9.000 multes de la policia sense tramitar”.

L'edil de la formació taronja ha denunciat també que “la Junta on es van tractar aquests i altres assumptes va durar 15 minuts”. “Per aquest temps, cadascun dels polítics assistents no alliberats va cobrar 120 euros”. “És el súmmum que els mateixos que no gestionen eficientment cobren per això”, ha criticat.

Pujar