Castellano

Moncada aprova una iniciativa de Cs per a la urbanització integral de Masies

  • Gimeno: “Passen els anys i segueix igual: massa zones amb carrers sense asfaltar, algunes asfaltades sense voreres, unes altres sense clavegueram o enllumenat públic”

Moncada aprova una iniciativa de Cs “per a la urbanització integral de Masies”, ha destacat el seu portaveu Jesús Gimeno, qui ha agraït el suport de tots els grups, excepte Vox, per a posar en marxa “d'una vegada per sempre, la solució definitiva a aquesta situació”. 

“Les reivindicacions dels veïns de Masies vénen des de lluny i estan totalment justificades, és lamentable que Moncada els tinga abandonats d'aquesta manera: zones amb carrers sense asfaltar, algunes asfaltades sense voreres, unes altres sense clavegueram o enllumenat públic”, ha detallat. 

L'edil de la formació taronja ha recordat que “en 2010 es va elaborar el PRIM (Pla de reforma interior de Masies) i en 2018, en els pressupostos participatius, es van incloure les demandes dels seus veïns”. Tanmateix, ha criticat, “no s'ha fet res d'això, seguim igual”. 

“Els veïns de Masies tenen dret a gaudir d'unes voreres que no impliquen endinsar-se en una gimcana per a arribar d'un punt a un altre de la urbanització”, ha defensat, al mateix temps que ha esgrimit que “no es pot esperar eternament a donar solució a aquests veïns que paguen els mateixos impostos i taxes municipals que la resta dels veïns de Moncada”. 

A més, ha subratllat, “la iniciativa de Cs també insta l'Ajuntament a estudiar la instal·lació de senyals en totes les parades de l'autobús municipal”. “És un servei bàsic per a la mobilitat dels veïns per les característiques del barri i la distància amb el centre urbà”. 

Pujar