19 de gener de 2021 19/1/21

Cs "enlletgeix" la gestió de l'Ajuntament al Moncada Urban Show per un possible fraccionament de contractes

Cs "enlletgeix" la gestió de l'Ajuntament al Moncada Urban Show per un possible fraccionament de contractes - (foto 1)
  • Gimeno adverteix que “el muntatge i desmuntatge de l'esdeveniment es realitza per dues empreses diferents” i denuncia que “el govern eludeix respondre en ple”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha enlletgit “la gestió de l'Ajuntament al Moncada Urban Xou per un possible fraccionament de contractes”. “Es contracta a dues empreses diferents per 3.896 euros i per 2.698 euros respectivament”, ha concretat.

Segons Gimeno, “crida l'atenció que la primera s'encarregue de muntatge i el desmuntatge i la segona del personal per al muntatge i el desmuntatge”. “No s'entén perquè tots sabem que és el mateix concepte”, ha denunciat l'edil, qui també ha criticat que “en ple no es va donar una explicació coherent”.

En la mateixa línia, el regidor de Cs ha destacat que “tant els arguments del govern com les xifres i conceptes del contracte fan pensar en un fraccionament de contractes per a evitar el concurs i eludir el control”.

A més, ha destacat que “és sospitós que es contracte a una empresa murciana per 2.698 euros perquè si ha de desplaçar al personal no li sale molt rendible”.

“També és contradictori que es facen campanyes de comerç de proximitat i quan l'Ajuntament ha de contractar, trie a una empresa d'una altra Comunitat quan el sector audiovisual valencià ha estat molt castigat durant la crisi i segueix sense recuperar-se”, ha conclòs.

Pujar