9 de març de 2021 9/3/21

Ciutadans (Cs) de Moncada denuncia un tracte discriminatori del Govern per negar-li l'ús de sales de l'Ajuntament

Ciutadans (Cs) de Moncada denuncia un tracte discriminatori del Govern per negar-li l'ús de sales de l'Ajuntament - (foto 1)
  • Gimeno es pregunta 'per què els partits que conformen el govern poden fer actes partidistes en sales que a Cs els estan vetades'

El portaveu de Ciutadans (Cs) de Moncada, Jesús Gimeno, ha denunciat que "el Govern municipal discrimina a Cs perquè li ha negat l'ús del saló de plens per a un acte de partit mentres el PSPV sí que ha pogut fer-ho".

"Fa un any vaig sol·licitar poder utilizar el saló de plens després que un altre partit ho haguera fet i se'm va denegar al·legant que hi ha un acord pel qual ni la sala Ausiás March ni el saló de plens poden acollir esdeveniments partidistes", ha explicat l'edil.

No obstant això, ha argumentat Gimeno, "fa un parell de setmanes el PSPV va celebrar un acte, publicitat amb les sigles i la imatge socialista, amb dos representants de la formació política alienes a este Ajuntament en el saló de plens".

A més, ha afegit, "ens consta que els altres partits que conformen el govern també han usat estes sales per a actes partidistes".

Per això, el regidor ha denunciat, que "Amparo Orts té una doble vara de mesurar: per a mi i els que em donen suport sí, per a la resta no". "Açò és una discriminació en tota regla que no ens cansarem de posar sobre la taula", ha declarat.

"Si un partit pot utilitzar certes sales del consistori, la resta també", ha indicat Gimeno qui a més ha advertit que "l'alcaldessa fa ús de l'Ajuntament com si fóra seu".

Pujar