19 d’octubre de 2020 19/10/20

Ciutadans lamenta que el Campus Vicente Iborra no se celebre a Moncada pel ‘passotisme’ del PSOE

Ciutadans lamenta que el Campus Vicente Iborra no se celebre a Moncada pel ‘passotisme’ del PSOE - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans lamenta que el Campus Vicente Iborra no se celebre a Moncada pel ‘passotisme’ del PSOE - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) de Moncada Jesús Gimeno ha lamentat que "el campus Vicente Iborra no se celebre enguany en el municipi". "Després de sis anys consecutius, este estiu el Campus serà a Alfara del Patriarca pel passotisme del PSOE", ha assegurat.

  "La pròpia organització del campus ha reconegut en les seues xarxes socials que el canvi s'ha degut al desinterés de l'ajuntament", ha explicat el regidor alhora que ha criticat que "és vergonyós que Montcada aculla la celebració de macrobotellons i ignore a una figura internacional del futbol que l'única cosa que pretén és fomentar la pràctica de l'esport entre els més menuts".

  En la mateixa línia, Gimeno ha destacat que "Iborra és un futbolista d'elit, fill de Moncada, que porta el nom del municipi per tota Espanya i Europa". "Col·laborar amb ell és enriquir la imatge de la ciutat; no obstant això, l'ajuntament ni s'ha dignat a contestar-li", ha declarat.

  A més, ha subratllat, "Iborra becava cinc menors moncadins a canvi de la cessió de les instal·lacions, beques que s'han perdut". D'altra banda, ha advertit que "el poliesportiu d'Alfara es queda xicotet per als 180 participants que solen apuntar-se a este esdeveniment".

  Per a l'edil, "una vegada més s'ha posat de manifest les poques ganes de les alcaldessa Amparo Orts i del regidor d'Esports Martín Pérez de treballar per la nostra ciutat". "La falta de voluntat i la inacció està sent la tònica general d'un govern a qui li ve gran Montcada", ha conclòs.

  Pujar