27 d’octubre de 2020 27/10/20

Ciutadans donarà suport al Pla Econòmic Financer de l'Ajuntament per responsabilitat institucional

Ciutadans donarà suport al Pla Econòmic Financer de l'Ajuntament per responsabilitat institucional - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans donarà suport al Pla Econòmic Financer de l'Ajuntament per responsabilitat institucional - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) de Moncada, Jesús Gimeno, ha anunciat que “votarà a favor del Pla Econòmic Financer de l'Ajuntament per responsabilitat institucional”. “Este document és necessari per optar a diferents subvencions com les de la Diputació”, ha explicat.

  Per açò, ha advertit l'edil, “el pla hauria d'estar aprovat des de fa tres mesos”. “Una vegada més l'equip de govern ha tornat a exhibir la seua deixadesa perquè ha esperat fins a l'últim moment per a aprovar un document que no sols és obligatori sinó que és la condició ineludible per a aconseguir injectar recursos econòmics al municipi”,  ha criticat.

  No obstant això, Gimeno ha argumentat que “per la transcendència del pla per a les arques municipals no cap un altre camí  que tindre sentit comú i fer costat per a superar la precària situación económica”.

  “En este cas donar suport a l'equip de govern és vetlar pels interessos de tots els moncadins”, ha destacat alhora que ha indicat que “esperem que ara a Amparo Orts i els seus socis no se'ls oblide demanar subvencions com els ha passat, per exemple, amb les del Tos Pelat on s'han perdut més de 30.000 euros”.

  Pujar