Castellano

Ciutadans critica que el Botànic rebutge la construcció d'un nou IES a Moncada

Ciutadans critica que el Botànic rebutge la construcció d'un nou IES a Moncada
  • Gimeno: “Lamentablement, que Orts es manifeste demanant un nou institut no fa efecte i el seu partit, el PSPV, continua oposant-se a construir-lo”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Montcada, Jesús Gimeno, ha criticat que “el Botànic rebutge la construcció d'un nou IES a Moncada”. “Un altre any més, Cs ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat reclamant un nou institut per al nostre municipi, i PSPV, Compromís i Podem s'han oposat”, ha explicat.

Gimeno, qui ja va qualificar de “surrealista” que l'alcaldessa, socialista, es manifestara a favor de l'IES, ha lamentat que “la seua protesta no haja fet efecte”. “Sembla que el seu partit no la té molt en compte”, ha destacat.

Ara bé, ha esgrimit l'edil de la formació liberal, “això demostra que Orts diu una cosa de cara a la galeria i fa una altra”. En aquest sentit, ha defensat, “el treball de l'alcaldessa no és manifestar-se, que pot fer-ho sense problema, el seu treball és lluitar per un nou IES a Montcada en els despatxos que facen falta”.

Per contra, ha subratllat “l’esforç de Cs perquè Montcada tinga un nou centre de secundària”. “No ens importa que ens rebutgen les iniciatives, continuarem presentant-les fins que, com va ocórrer amb l’ampliació del centre de salut, aconseguim un institut digne per a l'alumnat i l'equip docent”, ha assegurat.

Pujar