Castellano

Les aigües fecals estancades inunden una comunitat de veïns de Montcada

Les aigües fecals estancades inunden una comunitat de veïns de Montcada
  • Des de Ciutadans reclamen a l'Ajuntament que arregle el col·lector per la insalubritat que suposa per als veïns

MÉS FOTOS
Les aigües fecals estancades inunden una comunitat de veïns de Montcada - (foto 2)

La regidora de Ciutadans (Cs) Moncada María José Martínez ha demanat “la màxima celeritat per a arreglar un col·lector que està abocant aigües fecals a la comunitat de propietaris de la Plaça Maestro Palau, número 1”.

“Estan patint les filtracions des de novembre i encara que es produeixen fins i tot sense pluja, les abundants precipitacions de la setmana passada han provocat que tinguen el buit de l'ascensor inundat, danys en el soterrani i la façana així com fortes olors generades per l'aigua estancada”, ha explicat la regidora, qui ha titllat la situació de “insalubre”.

Segons ha concretat Martínez, “el Ple municipal va aprovar una modificació de crèdit urgent per a reparar el clavegueram de quatre carrers, entre les quals està l'afectada; però portarà un temps, parlem de mesos”.

“El lamentable és que si l'Ajuntament haguera tingut els deures fets, es podria haver arreglat ja”, ha advertit, al mateix temps que ha assegurat que “si el contracte amb Aigües de València haguera estat vigent, l'actuació s'haguera fet immediatament”.

No obstant això, ha recordat, “el contracte està caducat des de l'anterior legislatura, tant que fins i tot la pròrroga també va expirar”. “Ara són els veïns, que paguen els seus impostos, i en aquest cas famílies amb xiquets, els que estan patint la deixadesa del govern municipal”, ha destacat.

Pujar