elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moltó front a Sergio, la batalla final del mà a mà en el Raspall

Moltó front a Sergio, la batalla final del mà a mà en el Raspall
  MÉS FOTOS
  Moltó front a Sergio, la batalla final del mà a mà en el Raspall - (foto 2)

  La trenta edició del Campionat Individual de Raspall Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana 2016 finalitzarà aquest pròxim diumenge a partir de les 11:30 hores al trinquet de Bellreguard amb la gran final que enfrontarà al vigent campió del torneig, Moltó de Barxeta, front a l'aspirant i debutant en aquesta cita final, Sergio de Genovés.

  El trinquet de Bellreguard serà l'escenari on es decidirà el torneig manomanista més important del Raspall, amb un duel que entrava en els pronòstics de nombrosos aficionats. La immensa majoria haguera situat en la gran final a Moltó, encara que únicament una part d'aquestos s'haguera decantat per Sergio com a rival del de Barxeta, ja que al principi del torneig també Ian i Punxa es postulaven com a dos series alternatives al campió.

  Alfonso Moltó Puertas (15-04-1992), disputarà als seus 24 anys la seua segona final consecutiva del Individual Professional, i en aquesta voldrà seguir mantenint el seu tron de rei de la modalitat que va conquistar la temporada passada al guanyar al onze vegades campió del mà a mà, al mític Waldo d'Oliva. El de Barxeta ha declarat "duc preparant el Individual a consciència des del mes de Maig ja que és la cita que més m'agrada". A més, tindrà de suportar la pressió de ser el defensor del títol.

  Amb aquesta afirmació, no és d'estranyar que el rest de Barxeta s'haja mostrat en aquesta edició igual de fort que la temporada passada. El seu camí fins la final ha sigut brillant, ja que va superar en la ronda de quarts de final amb gran contundència a Ricard de Villanueva de Castellón pel resultat de 25 per 5, mentre que en semifinals també es va desfer amb solvència de Ian de Barxeta, ficant en l'electrònic un 25 per 10.

  El seu rival en la final serà Sergio Navarro Masip (06-06-1990), que als seus 26 anys debutarà en una final del mà a mà professional i afrontarà el duel amb la il·lusió de l'aspirant. A pesar d'això el rest de Genovés és conscient que s'enfronta al millor jugador de l'actualitat i ho tindrà molt difícil per aconseguir la victòria, "intentaré posar-li les coses el més difícil possible. Moltó és un jugador molt complet i que s'ha preparat específicament per a l'Individual. Potser el seu únic punt dèbil siga l'esquerra per lo tant intentaré amagar-li la pilota en tot moment i madurar el quinze. Encara que siga molt difícil superar-lo, no és impossible".

  Fins arribar a la gran final, Sergio ha tingut de superar nombrosos obstacles. En quarts de final es va imposar a Pepe de la Llosa de Ranes per un contundent 25 per 5, a pesar d'això el seu rival va tindre l'oportunitat de posar-se per davant en el marcador i dominar la partida, però finalment el que va aconseguir traure els jocs va ser el de Genovés i va poder guanyar el duel. En l'eliminatòria de semifinals que el va enfrontar a Punxa de Piles també va passar per moments complicats i després de la igualada a 15, va aconseguir dos jocs més de forma consecutiva a pesar del desgast físic que acumulava, per certificar el seu pas a la gran final.

  Pujar