elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El millor tac mexicà d'Espanya es fa a Castelló

El millor tac mexicà d'Espanya es fa a Castelló
  • Un restaurant d'Alacant també ha entrat en el Top dels millors tacs

La primera edició del ‘Concurs al millor tac d'Espanya’ ha donat com a guanyador a un tac d'un restaurant situat a la província de Castelló. Cal destacar que a aquest recent concurs s'han presentat més de 102 tacs de tota Espanya.
 
En la primera fase, els organitzadors van voler que fora el públic anònim el que poguera emetre el seu veredicte. Pel que els amants de la gastronomia mexicana van puntuar als seus favorits a través de la web del concurs.
 
Després del recompte de vots del públic més el dels 40 inspectors gastros que també van participar en aqueixa primera fase, es van seleccionar 15 finalistes, que van haver d'elaborar els seus tacs en directe perquè el jurat els degustara mitjançant un tast a cegues.
 
Finalment, el jurat va donar per guanyador al tac ‘Esguerro de Corder’ del restaurant Els Chamacos, situat a Castelló. El tac guanyador es tracta d'un mos que preparen a l'estil de Jalisco sobre truita de dacsa blava. Sens dubte, per a provar si et trobes per la Comunitat Valenciana.
 
Entre els 15 finalistes, també va destacar el tac de ‘Chicharrón’ del restaurant Amb Xile i Safrà, situat a Alacant.

Pujar