elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Meliana, Algimia i Vila-real triomfen a les finals dels XL JECV de frare

Meliana, Algimia i Vila-real triomfen en les finals dels XL JECV de frare
Meliana, Algimia i Vila-real triomfen en les finals dels XL JECV de frare
  • L'escola de l'Horta Nord va guanyar tres ors, tres plates i un bronze en les finals Autonòmiques que es van jugar en els trinquets de Xert i Traiguera

MÉS FOTOS
Meliana, Algimia i Vila-real triomfen a les finals dels XL JECV de frare - (foto 2)

La comarca del Maestrat va gaudir d'una fase final espectacular molt igualada on es va observar una gran imatge dels esportistes finalistes. Xert i Traiguera van ser les seus de la competició final, en una jornada que es va poder observar un gran ambient amb una .climatologia molt bona. Van participar 35 esportistes procedents de les escoles de: Xert, Meliana, Massalfassar, Manises, Gata de Gorgos, Almenara, Onda, Castelló, Catí, Nàquera, Riba-roja, Tirig, Benassal, Alzira, Moixent, Algimia, Alcàntera-Càrcer, Vila-real i Almassora que van jugar 66 partides, en una jornada maratoniana. L'escola de Meliana va ser la gran triomfadora, en aconseguir copar les primeres places de les categories benjamí, aleví i infantil, sumant, tres ors, tres plates i un bronze. Algimia, va aconseguir un or, en categoria cadet i Vila-real, un altre or en categoria juvenil. Cal destacar que van jugar quatre xiques la fase final, quedant una campiona, Estela de Meliana, en categoria benjamí i María de Massalfassar, quarta en categoria juvenil. També cal destacar la participació d'esportistes d'aquesta comarca que a poc a poc es va animant i participant en la seua modalitat.

Aquesta temporada han guanyat Estela de Meliana, en categoria benjamí, Germán de Meliana, en categoria aleví, Pedro de Meliana, en categoria infantil, Borja d´Algimia, en categoria cadet i Álvaro de Vila-real, en categoria juvenil. Germán va ser l'únic jugador que va repetir títol després de guanyar en categoria benjamí l´any passat. Es tanca una gran edició on s'han inscrit 156 esportistes, nou rècord de participació en aquesta modalitat.

Podium Interprovincial XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frare:

-       Categoria juvenil:

1r Álvaro CPV Vila-real

2n Simón CPV Alcàntera-Càrcer

3r Lluís CP Castelló

4t Maria CPV Massalfassar

Podium Autonòmic XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frare:

-Categoria cadet:

1r Borja CPV Algímia

2n Joan CPV Moixent

3r Ferran CPV Castelló

4t Héctor CPV Alzira

- Categoria infantil:

1r Pedro CPV Meliana

2n Joan CPV Meliana

3r Miguel CPV Meliana

4t Xavi CPV Massalfassar

-       Categoria aleví:

1r Germán CPV Meliana

2n Rubén CPV Meliana

3r Salva CPV Onda

4t Vicente CPV Riba-roja

-Categoria benjamí:

1r Estela CPV Meliana

2n Mario CPV Meliana

3r Víctor CP Almenara

4t Serrano II CPV Manises

Van lliurar les medalles l'alcaldessa de Xert, Susana Sanz, la regidora d'esports de Xert, Silvia Cuartiella, el regidor d'esports de Traiguera, Diego Cervera i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Jesús Fontestad.

Pujar