Castellano

La Policia Local de Massanassa deté a l'autor del trencament de diverses finestres de cotxe

La Policia Local de Massanassa deté a l'autor del trencament de diverses finestres de cotxe
  • La indignació s'apodera dels veïns després de saber que diversos vehicles han sigut atacats en una mateixa nit

La Policia Local de Massanassa ha aconseguit detindre al presumpte autor del trencament de diverses finestres de cotxes durant la passada matinada. Els fets, que han alçat la indignació d'afectats i veïns, han tingut lloc en diversos carrers en les rodalies del Col·legi Lluís Vives. Així, almenys han aparegut vehicles amb les finestres completament destrossades en els carrers Ausiàs March, Pare Ignacio Casañ i Sant Miquel, totes del mateix barri. Malgrat els danys, la patrulla que estava de servici durant la matinada a Massanassa va detindre al presumpte autor dels fets pocs minuts després de cometre els fets.

Recentment alguns veïns van denunciar també alguns actes vandàlics contra vehicles estacionats en la via pública, consistents en el doblegat de matrícules i el trencament d'espills. Igualment s'ha alertat de la col·locació de gomes amb claus en l'aparcament públic de la Calle Sèquia de Favara, un fet que pot ocasionar accidents a persones i també a vehicles i que està sent vigilat per part dels agents del cos de Policia Local.

Falta de mitjans

Una vegada més han tornat a aparèixer les queixes per la falta de personal en la Policia Local denunciades per part d'alguns regidors de l'oposició i desestimades per part de l'equip de govern local, format per PP i Ciudadanos. Segons ha transcendit, s'han donat operatius amb una sola patrulla de servici i un agent en l'Ajuntament en nits de dissabte havent dos revetles autoritzades en el municipi, una concentració de cotxes tunning en l'aparcament públic situat enfront del poliesportiu i amb les habituals problemàtiques que es deriven del fet que Massanassa siga un dels municipis amb més locals d'oci i festa de tota la comarca.

Pujar