elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
LOTERIA DE NADAL

El mapa de la Loteria de Nadal 2023: aquests són els municipis de la Comunitat Valenciana agraciats

El mapa de la Loteria de Nadal 2023: aquests són els municipis de la Comunitat Valenciana agraciats
  • Dels tretze grans premis repartits en el Sorteig Extraordinari de Nadal, deu s'han quedat en la Comunitat Valenciana, vols saber on?

Per a la gran majoria el 22 de desembre és el dia de la salut, més encara quan una vegada finalitzat el Sorteig Extraordinari de Nadal, ens hem de conformar amb la salut, que ja en si és alguna cosa importantíssim.

Alguns municipis de la Comunitat Valenciana han sigut els afortunats en aquest sorteig de Nadal. Les seues administracions han venut algun dels números premiats.

Castelló, Benicàssim, Moncofa, Manises, València, Alacant, Alaquàs, Aldaia, Elx, Benidorm, Torrevella o Santa Pola són algunes de les poblacions que han venut alguns dels dècims premiats.

En general, la Comunitat Valenciana ha tingut sort en el sorteig de 2023. Dels tretze grans premis, deu han sigut venuts ací: han quedat fora del territori valencià el 54.274 (cinqué premi), el 37.038 (cinqué premi) i el 41.147 (segon premi).

Vegem la llista de municipis que han venut els grans premis del Sorteig Extraordinari de Nadal 2023:

45.353. Cinqué premi

Venut a Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Castelló de la Plana, Manises, Puçol, Agost, el Pilar de la Foradada, Coix, Burjassot, Quart de Poblet, Aldaia, Gandia, Xàtiva, València, Bétera, Mislata, Sedaví, Sagunt, Montcada, Alfara del Patriarca i Benifairó de la Valldigna.

88.979. Cinqué premi

Venut a La Vall d'Uixó, Alacant, València, Paterna, la Pobla Llarga, Manises, Elda, Llíria, Sant Vicent del Raspeig, Torrevella, Altea, Monòver, l'Alfàs del Pi, La Foia, Xixona, el Pilar de la Foradada, Oriola, Benidorm, El Campello, Marina, Alcoi, Dénia, Xàbia, Morella, Benicàssim, Castelló de la Plana, Sant Mateu, Moncofa, Borriana, Mislata, Alfara del Patriarca, Xàtiva, Sagunt, Gandia, Mislata, Carlet, Aldaia, Benifairó de la Valldigna, l'Eliana, Canals i Alaquàs.

92.023. Cinqué premi

Venut a Pego.

01.568. Cinqué premi

Venut a Mutxamel, Vila-real, Manises, Gandia, Alacant, Xàbia, Torrevella, Les Alqueries, Borriana, Mislata, Alaquàs, Xàtiva, Daimús, Aldaia i València.

86.007. Cinqué premi

Venut a Oriola, Gandia, Oliva, Dénia, Benicàssim, Mislata, València, Teulada, El Saler, Sollana, Asp, Algorfa, Elx, Benidorm, Torrevella, Els Balcons, Orpesa, Castelló la Plana, Alboraia, Xàtiva, Manises, Aldaia, Alaquàs, Vilamarxant i Catarroja.

93.361. Cinqué premi

Venut a Alginet, Algemesí, Benifaió i Villena.

57.421. Cinqué premi

Venut a Rafelbunyol, València, Manises, Sueca, Alzira, Alacant, El Campello, Castelló de la Plana, Pobla de Farnals, Gandia, Albaida, Xàtiva, Aldaia, Mislata i Alberic.

31.938. Tercer premi

Venut a Biar.

88.008. Primer premi

Venut en Vilamarchant, Alberic, Elx, Alcossebre, Manises, Alaquàs, Benidorm, Torrevella, València, Alacant, Santa Pola, Castelló de la Plana, Aldaia, Gandia, Mislata, Alfara del Patriarca, Quart de Poble, Xàtiva, Paiporta, Alzira, Requena , Albaida, Benifaió i Carcaixent.

Pujar