16 d’octubre de 2019 16/10/19

La UPPCA de Manises llança la campanya “A l’estiu, menors sense alcohol”

La UPPCA de Manises llança la campanya “A l’estiu, menors sense alcohol” - (foto 1)

La Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) i el Centre d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Manises han impulsat la campanya “A l'estiu, menors sense alcohol” aprofitant la celebració de les festes locals.

L'objectiu és, d’una banda, aconseguir que els menors es qüestionen el consum d'alcohol i, d'altra banda, convidar a les persones adultes a la reflexió sobre la responsabilitat que tenen davant del consum d’alcohol per part dels menors; des dels familiars, fins als venedors i venedores dels diferents establiments del municipi de Manises.

La campanya pretén conscienciar sobre els efectes negatius que té la ingesta d’alcohol des d’edats primerences al desenvolupament dels joves, entre els quals es troben diferents riscos per a la salut física, psíquica i social.

Pel que fa a la comunicació de la campanya, es durà a terme durant la temporada vacacional a través de les xarxes socials i amb el llançament periòdic de diferents missatges als quals es justifiquen les raons per les quals el consum d’alcohol per part dels menors exigeix una tolerància zero.

Els regidors de l’Ajuntament de Manises d’Afers Socials, Carles López, i Joventut, Irene Camps, han coincidit en «destacar la importància de la vigilància adulta en casos en què les decisions dels joves no són les encertades per a la seua salut i seguretat».

ocultar
La UPPCA de Manises llança la campanya “A l’estiu, menors sense alcohol”
Pujar