29 d’octubre de 2020 29/10/20

La Policia Local de Manises multa a un veí de València per llançar runes

La Policia Local de Manises multa a un veí de València per llançar runes - (foto 1)

    La Policia Local de Manises ha multat a un veí de València per llençar runes de forma il·legal en una furgoneta al carrer Torrent, propera al polígon industrial Geroni  Vilar.

    Un testimoni que va presenciar els fets ha sigut clau per identificar al culpable de l’abocament de runes, ja que gràcies a una fotografia de la furgoneta feta amb el seu mòbil, la policia ha pogut trobar el vehicle en l’interior d’una empresa situada al carrer Pizarro de la localitat.

    Els agents han identificat l’autor dels abocaments sòlids, qui ha reconegut els fets dels quals se l’acusava, i desprès de ser multat per abocament de residus, ha dut a terme la seua recollida. Una vegada més, queda demostrat que la col·laboració ciutadana, especialment en les actuacions de la policia, és fonamental per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Manises.

    Segons ha declarat la regidora de Policia i Seguretat Ciutadana, Carmen Moreno, des de la corporació municipal no es pot consentir cap abocament il·legal que puga suposar un risc per a la salut i el benestar de la ciutadania. També recalca que aquestes pràctiques s’han de realitzar de manera controlada i amb tots els permisos necessaris.

    Pujar