29 de novembre de 2020 29/11/20

Les obres de substitució de les escales a l'estació de metro de Salt de l'Aigua finalitzen satisfactòriament

Les obres de substitució de les escales a l'estació de metro de Salt de l'Aigua finalitzen satisfactòriament - (foto 1)

    Les noves dues escales mecàniques ja estan en funcionament després que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) finalitzara, el passat divendres 4 d'agost, totes les inspeccions exigides per deixar-les en les millors condicions de fiabilitat i disponibilitat, amb l'objectiu de minimitzar l'afecció que les avaries puguen causar als viatgers en un futur.

    Al mes de setembre de 2016, després de les queixes del veïns pel mal funcionament de les escales mecàniques, l'Ajuntament les va traslladar a FGV perquè les instal·lades presentaven un estat de manteniment inviable. Una vegada finalitzat el procés de licitació el passat abril, es va adjudicar un pressupost de 325.000€ perquè FGV fera tota l'obra de subministre, instal·lació i comprovacions necessàries per al seu correcte funcionament durant els pròxims anys.

    Des de l'àrea de Desenvolupament Sostenible, la regidora de Mobilitat Urbana Sostenible, Mª Carmen Moreno, s'ha mostrat satisfeta amb la resposta de FGV que va reconéixer els problemes registrats durant els últims anys i es va fer càrrec de l'obra de substitució amb l'objectiu de que ''els veïns de Manises gaudisquen de la comoditat de les escales mecàniques a l'estació de Salt de l'Aigua''.

    Des de FGV han comunicat que continuaran amb les tasques de manteniment habituals per tal de donar un bon servei als usuaris de metro València.

    Pujar