elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises tindrà una pista d’atletisme a la Ciutat de l’Oci i de l’Esport

Manises tindrà una pista d’atletisme a la Ciutat de l’Oci i de l’Esport

  L’Ajuntament de Manises ja ha tret la licitació de la construcció de la futura pista d’atletisme que s’ubicarà al costat de la Ciutat de l’Oci i de l’Esport. Aquest projecte es realitzarà en dues fases.

  En la primera fase, es procedirà a esbrossar i preparar la parcel·la, canalitzar l’eixida d’aigües pluvials i el reg; i es deixarà preparada la preinstal·lació de l’enllumenat. També es construirà la pista d’atletisme i es col·locaran tanques perimetralment. Serà ja en la segona fase de les obres quan es completarà l’enllumenat i es procedirà a col·locar els elements de mobiliari urbà necessaris.

  La pista d’atletisme serà una pista homologada de 400 m amb 8 carrers per a la pràctica esportiva i contarà en la zona central amb un espai multifuncional enjardinat.

  Segons paraules del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez “des de l’equip de govern continuem apostant per instal·lacions multiesportives. A la pista es podran practicar totes les disciplines d’atletisme però fins i tot esports que utilitzen bicicleta”.

  “Fins ara no hem tingut un espai d’aquestes característiques i estem segurs que serà un valor afegit. A més a més, amb la segona fase prevista per a l’any 2022, disposarem d’un espai d’esport i natura per a la ciutadania”, ha afegit el regidor d’Esports.

  En termes general, resulta convenient disposar d'aquesta instal·lació esportiva en la població degut a la necessitat d'entrenar cada vegada més sovint. A més a més, socialment resol una manca esportiva que patia la ciutat i redunda en la cultura esportiva i la vida sana aconsellada per les autoritats sanitàries.

  Pujar