7 de desembre de 2019 7/12/19

Manises presenta l'APP 'Manises a un click'

Manises presenta l'APP 'Manises a un click' - (foto 1)

  Manises va presentar ahir la nova APP "Manises a un click" a la Casa de Cultura que permetrà accedir als usuaris de manera intuïtiva i fàcil a diferents promocions i ofertes dels comerços, mercats i empreses de Manises.

  "Manises a un click" és una APP creada per l'empresa Innobing SL, amb la finalitat de ser un gran aparador dels comerços i empreses de Manises, un tauló virtual on cada negoci podrà fixar cartells amb les seues millors ofertes, novetats i promocions.

  L'Ajuntament de Manises ha concedit subvencions a tres associacions del municipi: Associació Comerç de Manises (ASCOMA), Associació del Mercat dels Pins (AMEPI) i Asi-Manises. Aquestes subvencions són una mostra més del suport municipal a les activitats que les associacions desenvolupen per iniciativa pròpia, a més de les realitzades conjuntament entre aquestes i l'Ajuntament. Per això, aquesta iniciativa de l'aplicació sorgeix de la unió d'aquestes tres associacions de Manises.

  Carmen Moreno, regidora de Comerç de l'Ajuntament de Manises, ha explicat que "l'objectiu de les subvencions és fomentar la realització d'esdeveniments o activitats que tinguen per objecte la promoció i dinamització del comerç local, així com afavorir l'associacionisme comercial i reforçar els llaços de cooperació".

  També, el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha detallat que "és un projecte innovador per a modernitzar la imatge del teixit empresarial local situant-lo a l'avantguarda en l'aposta per les noves tecnologies per al ciutadà"

  Els beneficis d'aquesta aplicació afavorirà la compra dins de la localitat, per a generar riquesa, i trobar productes a bons preus. A més de crear un eix comercial amb la informació de comerços, venedors del Mercat Els Pins i empreses. "Manises a un click" comptarà amb una interfície intuïtiva per a accedir a la informació d'una forma fàcil i accessible a tots els usuaris.

  Segons paraules de la regidora de Mercats de l'Ajuntament de Manises, Mª Irene Camps, "amb aquesta app s'incentivarà el consum en el nostre municipi, i així activar d'una manera diferent l'economia local".

  Aquesta app es podrà descarregar en els pròxims dies a través de IOS i de Play Store. A més, també es podrà accedir a la mateixa a través de la URL: www.manisesaunclic.com.

  ocultar
  Manises presenta l'APP 'Manises a un click'
  Pujar