elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'aeroport de Manises estrena quinze noves rutes

L'aeroport de Manises estrena quinze noves rutes
  • Les noves connexions suposaran un increment del 36%en els enllaços en aquesta nova temporada

L'aeroport de Manises (València) estrena quinze noves connexions. Aquest fet ha provocat que s'incremente un 36% els enllaços en aquesta nova temporada. Els viatgers podran volar directament des de València a una àmplia varietat de destinacions, d'aquesta manera l'oferta de l'aeroport durant l'hivern queda configurada amb 106 rutes a 22 països diferents.

Des de Manises fins a quasi “qualsevol destinació internacional”

Manises estrena nous vols, molts dels quals tenen com a destinació els principals 'hubs', aquests són els grans aeroports que compten amb connexions transatlàntiques com: Madrid, Heathrow a Londres, Charles de Gaulle a París, Frankfurt o Istanbul. Iniciar i mantindre una connectivitat amb aquests 'hubs' cobra una importància especial, ja que tan sols amb un transbord es pot viatjar des de Manises fins a quasi “qualsevol destinació internacional”.

D'altra banda, també es podrà volar directament des de València a noves destinacions a l'hivern com Kíev, Tolosa, Lisboa, Menorca, Nantes, en el cas d'aquests dos últims ja estan disponibles des d'estiu. Tenerife Nord, Gran Canària, Fuerteventura i César Manrique-Lanzarote, també se sumen a les noves rutes que proporciona l'aeroport valencià.

Els vols a destinacions espanyoles són “els més venuts”

 No obstant això, els vols més venuts durant la temporada d'hivern són a destinacions que es troben dins d'Espanya, sumant un total de 1,1 milions de seients amb un increment del 0,75% respecte a l'any passat.

La següent destinació preferida pels viatgers és Itàlia, tenint prop de 600.000 places i un lleuger descens del 0,5%. França ocupa el tercer lloc amb més de 310.000 seients, una xifra que ha incrementat en un 14,2%.

No obstant això, el creixement més significatiu s'ha produït a França -com s'ha esmentat anteriorment- i a Portugal, suposant un total de 145.000 places i un increment del 29,8% respecte a l'anterior temporada hivernal.

Rutes com la de Heathrow, operada per British Airways, presenta també una novetat i és que s'inicia una nova connexió amb la companyia Brussel·les Airlines.

Totes les dades apunten al fet que València tancarà el cap d'any amb un nou rècord de passatgers: huit milions enfront dels 7,7 milions que hi havia en 2018.

Manises es manté així en la línia de creixement que es va iniciar en 2014, després de la crisi econòmica.

Pujar