20 d’octubre de 2019 20/10/19

Xavi Castillo presenta en Llíria el seu espectacle ‘News’

Xavi Castillo presenta en Llíria el seu espectacle ‘News’ - (foto 1)
  • Aqueix mateix cap de setmana també actuarà la banda tribut a ‘Queen’, Play the Game

MÉS FOTOS
Xavi Castillo presenta en Llíria el seu espectacle ‘News’ - (foto 2)

Llíria es converteix els pròxims 22 i 23 de juny en el centre de l'oci, l'humor, la música i la cultura. Dos actuacions que tindran lloc el dissabte 22 i el diumenge 23 en el Teatre la Primitiva de Llíria i que prometen arrancar riallades, d'una banda, i fer-te ballar al ritme dels millors temes de Queen, per un altre.

Xavi Castillo presenta ‘News’ Perquè el dissabte 22 de juny

Xavi Castillo presentarà el seu espectacle ‘News’. L'actor alcoià, integrant i cara visible de la companyia de teatre Pot de Plom, ens porta una proposta divertida en la qual repassarà l'actualitat amb sàtira i humor. En les seues actuacions, moltes de les quals consisteixen en monòlegs sense guió rígid, tenen a l'actualitat política valenciana com a protagonista.

La cita amb ‘News’ és dissabte que ve 22 de juny a les 21.00 en el Teatre la Primitiva de Llíria i es poden comprar les entrades EN AQUEST ENLLAÇ.

Actuació del tribut a Queen ‘Play the Game’

Un dia després, el 23 de juny, la proposta que ens porten és musical i ve de la mà de la banda tribute a Queen ‘Play the Game’. Després de l'èxit del seu gira de l'any passat on van esgotar entrades en tots els seus concerts realitzats a Espanya, torna Play The Game a oferir-nos una gran nit amb la música de Queen.

Són prop de dos hores de concert en viu, repassant els seus grans èxits i fent-nos cantar i ballar mentre recordem com sonava la mítica banda anglesa amb tot el seu poder i esplendor. ‘Fat Bottomed Girls’, ‘Somebody To Love” o 'I Want It All’ són alguns dels temes que ens transportaran al mateix estadi Wembley de l'any 1986 a Anglaterra en aquell històric concert i ho faran amb el vestuari de llavors perquè la simbiosi siga total.

Cal destacar la gran qualitat d'aquesta banda tribute, que durant 2018 s'ha afermat com una de les millors propostes revivint el llegat de Queen i l'èxit dels seus concerts, obtenint mes de 150.000 espectadors en tota Espanya.

‘Play the game’ ens proposa, en definitiva, una nit per a no oblidar. La seua actuació serà el diumenge 23 de juny a les 19.00 en el Teatre Banda Primitiva de Llíria i es poden comprar les entrades EN AQUEST ENLLAÇ.

Tota la informació sobre mes actuacions ACÍ.

ocultar
Xavi Castillo presenta en Llíria el seu espectacle ‘News’
Pujar