elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Al voltant de 200 escolars de Llíria participen en les xarrades de la Setmana de la Mobilitat

Al voltant de 200 escolars de Llíria participen en les xarrades de la Setmana de la Mobilitat
  • Les activitats celebrades estos dies han servit per a conscienciar als més joves en l'ús d'una mobilitat més sostenible

MÉS FOTOS
Al voltant de 200 escolars de Llíria participen en les xarrades de la Setmana de la Mobilitat - (foto 2)

La Setmana de la Mobilitat a Llíria es va tancar amb l'assistència d'al voltant de 200 escolars de sisé de Primària a les xarrades educatives oferides per l'inspector de la Policia Local, José Martínez.

L'agent va transmetre als estudiants la necessitat d'adoptar hàbits de transport que afavorisquen una mobilitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient, al mateix temps que els va donar nocions bàsiques sobre normes de circulació i seguretat viària.

Esta activitat formava part del programa que va dur a terme la setmana passada la Regidoria de Mobilitat Sostenible, que dirigeix Paco García. Amb esta iniciativa, s'ha volgut conscienciar a la ciutadania en l'ús de mitjans de transport alternatius i menys contaminants que ajuden a preservar el nostre entorn.

Sota el lema ‘Camina con nosotr@s: Caminar y pedalear de forma segura’, la Setmana de la Mobilitat també va incloure una marxa amb bicicleta, organitzada la Regidoria d'Esports i amb la col•laboració amb la Penya Ciclista Pedal de Llíria, que va discórrer per la població fins al parc de Sant Vicent.

A més, divendres passat es va celebrar el “Dia sense Cotxes” amb la col•laboració de l'empresa concessionària del servici municipal de transport Edetania Bus. Durant tota la jornada, es va poder viatjar gratuïtament en totes les línies de l'autobús urbà.

Pujar