elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat Estacional de Llíria celebra el pròxim 30 d'octubre la seua tercera edició

  • La Universitat de València oferix la jornada “La música com a instrument educatiu interdisciplinari”

La Universitat de València tornarà a estar present a la capital del Camp de Túria, proporcionant un espai obert de debat i transferència de coneixement, amb la tercera edició de la Universitat Estacional de Llíria.

La jornada, amb el títol de “La música com a instrument educatiu interdisciplinari”, abordarà les possibilitats educatives del fet musical a les escoles i en els instituts de secundària. L'activitat, gratuïta i oberta al públic en general prèvia inscripció, se celebrarà el pròxim 30 d'octubre al centre Multiusos.

Comptarà amb la participació de professorat de la Universitat de València i amb la d'especialistes locals que se centren en l'art musical tan present a Llíria. Així, es tractaran diverses qüestions com “Desconstruint l'educació musical. Reflexions per a mestres en formació”; “Música i cultura clàssica. Una proposta per a professorat de secundària”; o “Activitats per al bon govern i la ciutadania en el territori valencià”, conferència patrocinada per l'Agència Valenciana Antifrau. 

A més, en la clausura de la Universitat Estacional de Llíria 2020, es presentarà el videoclip “Llíria, city of music”, cançó del músic i mestre local, Marcel•lí Garcia Peruga.

Llíria forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Esta iniciativa és fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Llíria, la Diputació de València i Caixa Popular.

 

Pujar